10 Şubat 2012 Cuma

pacanga böregi

Malzemeler :
2 Adet yufka
150 gr sucuk
200 gr rende kasar
1 Adet domates
1 Adet yesilbiber
1 Tutam maydanoz
Kızartmak için sıvı yağ

Hazırlanışı :
Yufkaları dört üçgen elde edecek şekilde kesin.
sucukları ince ince dilimleyin doğradığınız biber ve domatesle teflon tavaya koyarak 1-2 dakika sote edin
(isteğe göre çiğdende kullanabilirsiniz). Soğuyunca kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin.
Yufkayı kalın bir sigara böreği şeklinde sarın.Tüm yufkalar bitene kadar bu işleme devam edin.
Yufkalar bittikten galeta ununa bulayarak , kızgın yağa atarak altlı üstlü kızartın.
Soğutmadan sıcak olarak servis yapın.
AFİYET OLSUN.......

4 yorum:

  1. Very yummy..Looks like delicious!!!
    SMSF

    YanıtlaSil
  2. Thanks for sharing, I will bookmark and be back again


    Compliance Software

    YanıtlaSil
  3. a very delicious cake, in my country its named risol, hehehe .... nice share friend, it might be better if you put translator on your blog,greetings from Indonesia,support back please,thanks.

    YanıtlaSil